Meeltesegaduses reisija võttis lennusaatja pantvangi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Pekingisse suundunud Air China lend tegi Zhengzhous hädamaandumise, kuna 41-aastane reisija võttis lennusaatja pantvangi

Lennukis olnud reisija sõnul kuulis ta ühel hetkel lennuki esiosast karjeid ning tema sõnul polnud «mitte kellelgi aimugi, mis toimub,» vahendas The Sun.

Lennuk tõusis õhku kohaliku aja järgi kell 8.40 ning tegi hädamaandumise poolteist tundi hiljem. Kõik reisijad ja lennuki meeskond väljusid lennukist turvaliselt ning lennusaatja pantvangistanud mees võeti kinni.

Lühikest pantvangikriisi kinnitas ka Hiina lennuamet. Lennuameti teates seisis, et politsei «lahendas olukorra edukalt,» kuid rohkem detaile sündmusest ei jagatud. 

Politsei teatas hiljem, et lennusaatja pantvangi võtnud reisija kannatas psüühiliste häirete all ning lennusaatja kinni võtmise hetkel tabas meest samuti meeltesegadusehoog.

Zhengzhou lennujaama teatel organiseeriti reisijatele kiirelt asenduslend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles