Sääskede üle kaevanud reisija visati lennukist välja

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iosif Szasz-Fabian/PantherMedia / Scanpix

Reisija Saurabh Rai kurtis IndiGo Airlinesi Bangalore'i suundunud lennul sääskede üle, mille peale visati mees lennukist välja. Reisifirma väidab aga, et mees eemaldati lennult segava käitumise tõttu.

IndiGo Airlinesi reisija, südamekirurg Saurabh Rai kaebas lennusaatjatele, et lennukis on liiga palju sääski, mille peale mees sai väidetavalt karmi kohtlemise osaliseks, vahendas Travel+Leisure.

«IndiGo lend oli sääski täis,» sõnas mees ning kirjeldas, et kui ta selle vastu protestis, visati ta jõuga lennukist välja. «Mind isegi ähvardati,» lisas ta.

Lennufirma esindaja sõnul aga visati mees välja segava käitumise tõttu. Nimelt olevat ta «väljendanud oma pahameelt agressiivselt ning olnud ähvardava keelekasutusega.»

Lisaks sellele väidab lennufirma, et Rai õhutas teisi reisijaid lennukit kahjustama ning isegi mainis sõna «kaaperdamine.»

Teiste reisijate sõnul soovitasid lennusaatjad mehel teine lend valida ning saatsid ta lennukist välja.

Rai kaasreisija on üles laadinud video nende lennult, kus on näha, et lennukis tõepoolest oi palju sääski, kes reisijaid tüütasid. Rai sõnavahetust salongipersonaliga videole jäänud aga pole.

Twitteris kurtis aga ka teine samal lennul olnud reisija, et lennusaatjad olid reisijate sääskede üle kurtmist lihtsalt ignoreerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles