Hapnikuballoon kukkus lennukis väikelapsele pähe

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebooki postitusest/ @Jennifer Zanone

American Airlinesi lennukis kukkus lennu ajal reisijate pea kohal olevast paneelist alla hapnikuballoon, mis kukkus otse seal istunud aastase poisslapse peale.

Õnnetus juhtus möödunud laupäeval Hongkongist Dallasesse teel olnud American Airlinesi lennukis, vahendas Airlive.net.

Poisi ema Jennifer Zanone sõnul peale ehmatuse lapsega midagi ei juhtunud, kuid teda vihastas kõige rohkem lennufirma saamatus olukorrale reageerimisel.

Zanone kirjeldas, et terve nende pea kohal olev laepaneel kukkus maandumise ajal alla tema pojale pähe. Aastane poiss istus emal süles ning sai seetõttu suurema hoobi kui naine ise.

Naine lisas, et American Airlinesi töötajad suunasid nad värava juurde, et juhtumit dokumenteerida, kuid asjaga tegelevat isikut nad sinna ootama jäidki.

«Me ootasime poolteist tundi klienditeeninduses, aga nad olid liiga hõivatud, et meid abistama tulla. Teie lennukid lagunevad ja vigastavad inimesi, teil võiks jätkuda vähemalt niipaljugi väärikust, et olukorrast teatamise protseduuridest kinni pidada. Miks peavad kliendid pöörduma sotsiaalmeediasse, et midagi tehtud saaks?» kirjutas naine vihaselt Facebookis.

Zanone sõnul ei ole ta lennufirmat kohtusse kaevanud ning ootab endiselt, et olukorrale leitaks sobiv lahendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles