Egiptuses puhanud Eesti reisijad saavad koju 10 tundi hiljem

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu lennufirma Flylal lennuk..
Leedu lennufirma Flylal lennuk.. Foto: Flylal.

Egiptuses Sharm el Sheikhis Tez Touri korraldatud puhkusel viibinud Eesti reisijad, kes pidid täna õhtuks kodumaale naasma, jõuavad lennuki tehnilise rikke tõttu koju alles homme varahommikul.


Tez Touri reisile tellitud Flylali tšarterlend pidi väljuma Sharm el Sheikhist täna kell 13.40 ja jõudma kell 18.50 Eestisse. Tallinna lennujaama kodulehel on saabuvate lendude juures märgitud, et lend hilineb.

Lennujaama infost öeldi esialgu vaid seda, et lend hilineb umbes 1,5 tundi, kuna nii palju jäi hiljaks juba Eestist Egiptusesse suundunud lend. Selle hilinemise põhjustas infotöötaja sõnul  omakorda sama lennuki eelnev hilinemine Eestisse.

Tarbija24.ee poole pöördunud reisija teatas aga kella 16.40 paiku, et vaatamata pikale ootamisele pidid juba lennukis olnud reisijad lennujaama tagasi minema. Esialgu olevat põhjuseks toodud viisaprobleemid, seejärel selgus, et tegemist on siiski tehnilise rikkega.

Tez Touri superviisor Terje Tellise sõnul jääb lennuki tehnilise rikke tõttu lend ära ja reisijad viiakse hiljem koju teise lennukiga.

«Ohutuse tõttu lennuk ei väljunud ja saadetakse uus lennuk, mis praeguse info kohaselt väljub kell 00.00,» vahendas Tellis Flylali infot. See aga tähendab, et koju jõutakse hommikul 5 paiku.

Superviisor kinnitas, et inimestele antakse süüa ja hoolitsetakse selle eest, et kõik oleks korras.

Tellis ütles, et Flylali info kohaselt ei olnud lennuki eelnevad hilinemised praeguse tehnilise rikkega seotud. Lennuk tuli tema sõnul öösel Tenerifelt ja sealt tulles oli väga tugev vastutuul, mis tingiski lennuki esialgse hilinemise Eestisse jõudmisel.

Täna kell 17.52 ilmus info Sharm el Sheikhi lennu kohta ka Tez Tourile kodulehele, kus on öeldud, et tegemist oli mootoririkkega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles