«Reisikaja»: kuidas hakata elukutseliseks reisijaks?

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Agaate Antson

Alustab uus reisiteemaline podcast «Reisikaja,» mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Esimeses saates on Postimehe reisitoimetajal Agaate Antsonil külas Anete Kruusimägi, kes jätab oma töö ja kogu senise elu ning põrutab Belize'i elama.

Anete on nüüdseks endine Postimehe ajakirjanik, kellel sai koos elukaaslasega Eesti külmast ja pimedast talvest villand. Kuidas aga minna sooja kliimasse mitte vaid kuuks ajaks reisile, vaid täitsa elama? 

Saates tulevad jutuks nii Workaway kui ka Wwoof programmid ning ülevaade sellest, kuidas selliseks elustiili muutuseks üldse valmistuda. 

«Reisikaja» saated hakkavad ilmuma igal pühapäeval Soundcloudis. Järgmise nädala saatesse tuleb külla Rootsi filoloog ja matkahuviline Katrin Tombak, kes räägib Rootsi polaaraladel matkamisest ning sellest, mis on «vaenulik» ehk pime valgus, millega polaaraladel matkajad tihtipeale kokku puutuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles