Video: hulljulge mees kõndis Portugalis ohtlike lainete kohal

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Surma trotsiv slackliner ehk tasakaaluliinil kõndija Joshua Leopolz pani Portugalis Nazarés kahe suure kivirahnu vahele üles oma liini ning hakkas siis suurte lainete kohal õõtsudes ühelt kivilt teisele kõndima

Tema tasakaaluliin kõrgus kivirahnudel mäslevate lainete kohal, kuhu sisse kukkudes oleks meest ees oodanud kindel surm, vahendas Matador Network.

Kogenud tasakaalukõndijana võttis Leopolz aga väljakutse vastu ning kõndis 35 meetrist tasakaalulinti pidi ühest otsast teise. Adrenaliinisportlasele pole aga üks kord piisav ning sedasi otsustas hulljulge mees veel kaks korda sama teed kõndida.

Kuigi mitmel korral tunduvad lained teda juba neelavat ning Leopolz libiseb, jõuab ta siiski elusa ja tervena kohale. 

Vaata lähemalt närvesöövast videost:

Nazaré on 20 000 elanikuga väikelinn ning on palavalt armastatud ekstreemsportlaste seas. Nazaré asub 1,5 tunni tee kaugusel pealinnast Lissabonist põhjas ning see on lainesurfarite tõeline meelispaik. Atlandi ookeanilt tulevad tuuled muudavad siinsed lained eriti võimsaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles