Matkamess pakub põnevaid ideid Eestimaa avastamiseks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal jutustas Maailmarändurite Klubi alal oma põnevast seiklusest Tõnu Pihelgas. Sel aastal tuleb messile taas palju tuntud matkaselle oma kogemusi jagama.
Eelmisel aastal jutustas Maailmarändurite Klubi alal oma põnevast seiklusest Tõnu Pihelgas. Sel aastal tuleb messile taas palju tuntud matkaselle oma kogemusi jagama. Foto: Raimo Matvere

Homme toimub Tallinna lauluväljakul matkamess, kus tutvustatakse põnevaid viise Eestimaa avastamiseks. Samuti saab messil alguse EV 100 juubelimatkade sari.

Matkamess toimub juba kolmandat korda ning sel aastal osaleb üritusel ligi 50 seikluste ja matkade korraldajat ning rännu- ja spordivarustuse pakkujat.

Matkamessi eestvedaja Margus Mändmetsa sõnul pakub Eesti suurim matkamess kindlasti spordisõpradele kasulikku informatsiooni. Samuti astuvad Matkamessi pealaval üles tuntud matkasõbrad, kelle põnevatest reisijuttudest saab inspiratsiooni ammutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles