Video: ränka lennuõnnetusse sattunud naine jalutas ühegi kriimuta minema

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/ @9NewsSyd

Austraalias väikelennukiga alla kukkunud piloot jäi õnnetuses ellu ning jalutas lihtsalt lennukirusude alt välja.

Täna kohaliku aja järgi kell 11.20 kukkus Sydneys Bankstowni lennujaamas 300 meetri kõrguselt otse alla väikelennuk, vahendas news.com.au. Lennukisalvestiselt on kuulda, kuidas naine karjus raadiosse, et ta on lennuki üle kontrolli kaotamas. Pärast seda kostus vaid karjeid ning lennuk kukkus alla.

Päästjate sõnul on tegemist tõelise imega, kuna ei juhtu just tihti, et sellises õnnetuses ilma ühegi suurema vigastuseta ellujääjaid on. Videos on näha, kuidas väikelennuki piloot, 50ndates naisterahvas pärast õnnetust autosse jalutab ning kaamerat vältida üritab.

NSW kiirabibrigaadi liikme Andrew Keshwani sõnul valmistus meeskond halvimaks, kuid leidsid kergendustundega, et naine ei saanudki viga.

«See on väga õnnelik juhtum ja tõeline vedamine piloodi jaoks,» sõnas Keshwan ning lisas, et see on tõeline ime, et ta lennukirusude alt vigastusteta välja kõndis.

Austraalia Transpordi ja Turvalisuse büroo esindaja sõnul otsustatakse homme, kas lennuõnnetuse põhjust hakatakse uurima või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles