Virgin Australia viskas reisijatele paraja vimka

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgin Groupi asutaja Richard Branson
Virgin Groupi asutaja Richard Branson Foto: John Locher/AP/Scanpix

Richard Branson on alati armastanud aprillinalja visata. Sel aastal teatas Branson, et Virgin Australia alustab lennukites maailma esimese spinningu stuudioga. 

Virgin Australia uus lennuklass lubas reisijatele pakkuda võimalust pikematel lendudel ka kaloreid põletada, vahendas Telegraph.

Branson säutsus Twitteris, et tal on hea meel, et kaks Virgini ettevõtet on ühendanud jõud ning tulnud välja suurepärase ideega. Mees kiitis Virgin Australiat ja Virgin Active Ozi selle eest, et üheskoos tutvustatakse maailma esimest lennusisest spinningutreeningut. 

Virgin Active Cycle peatreener Emma Mastersi sõnul on iga spinningutreening kokku pandud nii, et reisija saavutaks optimaalse lennusisese pulsi ning maksimaalse kaloripõletuse. Nii pakuvad spinningutreeningud Jetlag Buster (lennuväsimuse peletaja) ja Spin & Sleep (spinni ja maga) intensiivsemat treeningut ning Cruise in the Clouds (kruiisi pilvedes) rahulikumat ning lõõgastavamat treeningut. 

Paljud Richard Bransoni jälgijad jäid nalja uskuma ning tervitasid ja kiitsid teda idee eest. Mitmed mainisid, et ootavad juba väga, et saaksid kogemust omal nahal proovida.

Kasutaja Peter Cornall sõnas näiteks, et tegemist on suurepärase ideega ning et treeningrattad lennukis on igal juhul paremad kui alkoholibaar. «Alkoholi mittetarbijana, kes proovib vormis püsida, soovitasin seda sulle juba mõned aastad tagasi,» lisas ta.

Kasutaja Lauren Price Miller säutsus aga heakskiitvalt, et tegemist on täiesti segase ideega.‏  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles