Nooruk peitis ennast reisilennuki rattakoopasse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Frank Peters/PantherMedia / Scanpix

Eelmise neljapäeva ööl vastu reedet märkas Salt Lake City lennujaama mehaanik, et ühe lennuki ratta juures on märgata kummalist liikumist.

16-aastane teismeline leiti lennujaama ametnike sõnul lennuki ratta «seest või ümbrusest,» vahendas Travel+Leisure. Lennuk oli toodud hooldusesse ning polnud seega mitte õhkutõusuraja ja -väravate juures, vaid pargitud eemale hooldusangaari juurde.

Politsei oli noorukit tegelikult otsinud juba neljapäeva õhtust saadik, kuna ta oli osalenud autoröövis ning siis ametivõimude eest põgenenud. Nimelt peatas lennujaama politsei liiklusreeglite rikkumise tõttu neljapäeval sõiduauto, kus viibis kaks inimest.

Üks autos viibinutest astus politsei märguande peale sõidukist välja, kuid seesama end lennukirattas peitnud nooruk sõitis autoga minema. Kui politsei auto omanikuga ühendust võttis, selgus, et sõiduk oli ärandatud. 

Praeguseks on mõlemad noorukid vahistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles