Mäsu tekitanud mehele võidakse määrata hiigeltrahv

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kanada mees, kes jõi end lennul purju ja kelle tõttu pidi lennuk hädamaandumiseks tagasi pöörduma, peab oma käitumise eest ilmselt kallist hinda maksma.

Fox News kirjutab, et mehele võidakse määrata umbes 14 000 euro suurune trahv. Charalabos Nassiost süüdistati rünnakus, rahu rikkumises ja ähvardamises. Mees võttis kõik süüdistused omaks.

Vahejuhtum leidis aset eelmisel suvel Sunwingi Montrealist Kuubale suundunud lennul. Purjus Nassios käitus agressiivselt ja ähvardavalt, reisijate ohutuse tõttu pidi lennuk tagasi suunduma.

40-aastase mehe üle peetakse kohut 18. aprillil ja kui ta süüdi mõistetakse, võib teda lisaks trahvile oodata kolmeaastane tingimisi vanglakaristus.

Trahvi suuruse määramisel võeti arvesse lennuki kütusekulu, maandumistasusid, hotellidesse majutatud 170 reisija ööbimistasusid ja Sunwingi töötajate ületunnitasusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles