Saarte Hääl: turismiasjalised otsisid mönda edasiviivat mötet

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Saarte Hääl kirjutab, et Kuressaares üleeile toimunud rahvusvahelise turismikonverentsi eesmärk oli leida uusi ideid maakonna turismitoodete arendamiseks.

Korraldajate soov oli konverentsiga tuua kohalikku turismindusse uut hingamist, ideid ja vaatenurki ning nõnda kandiski toimunu küsivalt nime «Möni möte?».

Kui mujalt Euroopast tulnud ettekandjad tõid kuulajateni praktilisi näiteid turismi eripäradest Ida-Prantsusmaal, turismitrendidest Islandil ja heitsid Saaremaale pilgu eemalt, siis saarlased ise tutvustasid oma uusi tulevasi turismiobjekte. Teiste hulgas Kuressaare kesklinna kerkivat Thule koda ja Tuulte Roosi plaanitavat WOW keskust.

Konverentsi üks korraldajaist, Saare arenduskeskuse (SAK) juhataja Rainer Paenurk tõdes, et juba eelhuvi toimuva vastu oli suur – esimese kahe päevaga registreerus konverentsile koguni üle 80 osaleja. Nii oli nädal enne konverentsi algust saali mahutavuse määr, 120 inimest, täis. «Saal oli rahvast täis, meeleolu ootusärev. Huvilisi oli kohale tulnud üle kogu Eesti ning põnevatele esinejatele esitati ohtralt valdkonnaspetsiifilisi küsimusi,» tõi Paenurk välja oma muljed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles