Liiga ilus lennujaamatöötaja sattus välimuse tõttu pahandustesse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas lööb laineid lühike videoklipp lennujaamatöötajast, kelle välimus on miljonid hingetuks võtnud. Kahjuks aga tõi see mehele kaasa paraja portsu pahandusi.

25-aastane Xiameni provintsi töötaja pidi bossidele aru andma pärast seda, kui reisija filmitud klipp temast sotsiaalmeedias kulutulena levima hakkas. Filmimise ajal polnud mehel aimugi, et teda jälgitakse. Travel and Leisure vahendab, et teda võrreldakse Lõuna-Korea näitleja ja samuti kauni inimese, Song Joong-Kiga.

Song Joong-Ki
Song Joong-Ki Foto: Wikimedia Commons

Selgub aga, et vahejuhtumi tõttu kärbiti mehe palka 10 protsenti, kuna ülemuste sõnul ei olnud ta korrektselt riides ning hoidis käsi taskus – see aga on reeglite vastane. Mehe uued fännid olid loomulikult pahased ja nõudsid, et teda ei karistataks lihtsalt kauni välimuse pärast.

Mees ise aga kinnitab, et firma pole midagi valesti teinud ning hoopis tema eksis, seega on karistus õiglane. «See on minu süü, et ma ei järginud riietumis- ja käitumiseeskirju,» kirjutas ta sotsiaalmeedias. «Palun ärge kiusake reisijat, kes minust video tegi, ma ei ole teda kunagi süüdistanud, kuna ta ei tahtnud mulle midagi halba.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles