Kavalaid hotellitrikke: kuidas keeta toas mune ja praadida peekonit?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Me kõik teame, et toateeninduse tellimine on hotellides üsna kallis väljaminek. Kuidas siis soodsamalt hakkama saada?

Tastemade Traveli kanalil annab head nõu Jen, kes kinnitab, et hotellitoas olemasolevate vahendite abil on võimalik täitsa edukalt endale süüa valmistada.

Kõigepealt tasub juba kodus targalt valmistuda: pakkida kaasa kiirputrusid, kiirnuudleid, tortillasid, papptaldrikuid, fooliumpaberit ja plastikust toiduriistu. Kohale jõudes tasub külastada kohalikku poodi, kust saab kerge vaevaga mõned asjad lisaks, näiteks munad, peekonit, juustu, puuvilju.

Kohvimasinas saab valmistada näiteks kiirputru ja -nuudleid, munade keetmiseks tuleb need kannu asetada, täita masin veega ning lasta munadel seitse kuni kümme minutit kuumas vees valmida.

Samas saab ka triikrauaga üht-teist valmistada. Selleks tuleb jahedale, elektrivõrgust eemaldatud triikrauale kõigepealt «ehitada» fooliumist pannike. Murra fooliumi ääred kokku ning triikrauda kuumutades saab fooliumpannil näiteks peekonit või isegi muna praadida.

Quesadilla valmistamiseks aseta tortilla fooliumile, riputa peale riivjuustu, kata teise tortilla ja fooliumkihiga ja lihtsalt triigi!

Peenemaks magustoiduks valmista sel korral kohvimasinaga kohvi ja muretse väike jäätis – neid omavahel segades saad affogato desserdi.

Hotel Cooking Hacks

From quesadillas to eggs, let Jen show you how to cook food in your hotel room with just a coffee maker and an iron!

Posted by Tastemade Travel on Monday, 5 March 2018
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles