Galerii: maailma suurim kruiisilaev andis otsad lahti

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Royal Caribbean võib uhkust tunda - laevafirma on taas maailmamerede valitseja. Reedel lahkus laevatehasest maailma suurim kruiisilaev Symphony of the Seas, mida ehitati rohkem kui kolm aastat.

«See on uhke ja erutav hetk, mil saame uut pereliiget tervitada,» ütles Royal Caribbeani president ja tegevjuht Michael Bayley reporteritele laeva vastuvõtutseremoonial St Nazaire's Prantsusmaal. «Symphony viib perepuhkuse täiesti uuele tasemele, kuna pakub tegevust ja rohkem võimalusi kui iial ühes kohas on leidunud.»

Oma uusima laevaga lööb Royal Caribbean iseenda rekordit - Symphony of the Seas on vaid natukene suurem kui nende praegune suurim laev Harmony of the Seas. Symphony on 1188 jala pikkune, vahendab Travel and Leisure.

Laevast leiab kahekorruselised peretoad, laser tag seiklustoa, kümneid restorane, basseine, liumägesid ja vaadata saab live Broadway etendusi.

Kokku mahub kruiisilaevale 6680 reisijat, mis on tuhatkond rohkem kui elab Elvas inimesi. Oma esimesed töökuud veedab Symphony seilates Vahemerel Barcelona kandis, liigub siis aga edasi Miamisse, kus hakkab vedama perekondi Kariibi mere reisidele. Reise saab broneerida sügisesse 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles