Põhjanaabrite lennufirma valiti Hiinas taas Euroopa parimaks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Olaf Schulz/PantherMedia / Scanpix

Finnair võitis 11. aastat toimuval mainekal TTG Hiina reisiauhindade jagamisel juba kolmandat aastat järjest Euroopa parima lennufirma tiitli.

Põhjanaabrite lennufirma on juba aastakümneid vaadanud just Aasia turu poole ning nagu näha, on seda ka seal märgatud.

Finnairi kommertsjuhi Juha Järvineni sõnul on Hiina lennufirma jaoks üks võtmeturge, mistõttu on plaanis pakkuda Hiina klientidele veel rohkem valikuid ning kohapealseid teenuseid.

«Meil on suur au pälvida taas see prestiižne auhind. Finnair alustas esimese Euroopa lennufirmana 1988. aastal otselende Pekingisse ja sel aastal võime uhkusega öelda, et tähistame 30. aastapäeva Hiina turul,» lausus Järvinen.

Finnairiga saab lennata seitsmesse Hiina linna – Peking, Shanghai, Chongqing, Xi´an, Guangzhou, Nanjing ja Hong Kong – ja läbi Helsingi üle 100 sihtkohta Euroopas.

TTG Hiina reisiauhindu on parimatele Hiina reisiettevõtetele lennufirmade, hotellide, kuurortide ja reisiteenuste kategooriates jagatud 2008. aastast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles