Lennukist välja hüpanud lennusaatja sai eluohtlikke vigastusi (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Emirates Airlinesi lennusaatja avas Ugandas Entebbe lennujaamas olles lennuki ukse ning arvatavasti hüppas lennukist välja.

Eile pärastlõunal avas Emiratesi lennusaatja peagi väljuma pidanud lennuki ukse, kukkus siis maha asfaldile ja sai tõsiseid vigastusi, vahendas Daily Monitor.

Emiratesi lennuk oli veidi aega tagasi just Entebbes maandunud ning salongipersonal valmistas lennukit ette Dubaisse lendamiseks. Ootamatult avas meeskonnaliige lennuki ukse ning järgmisel hetkel oli ta juba asfaldil maas. Lennusaatja viidi koheselt eluohtlike vigastustega haiglasse.

Kuigi hetkel pole veel täpselt teada miks õnnetus juhtus, väidavad mõned pealtnägijad, et tegemist võis olla enesetapukatsega. Nimelt hoidis naine lõua all klaaspudelit.

«Tema põlved purunesid ja keha sai klaasikildude tõttu, mis pärinesid pudelist millega ta hüppas, lõikehaavu,» sõnas üks õnnetuse pealtnägijatest.

Capital FM Uganda teatel suri lennusaatja haiglas, kuid Uganda Lennuamet pole seda kinnitanud.

Uganda Lennuamet andmetel on naine hetkel haiglaravil ning elus, hoolimata sotsiaalmeedias levivatest teadetest, et lennusaatja hukkus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles