34 eksikombel valesse lennukisse sattunud reisijat lendasid täiesti valesse sihtkohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nextjeti lennuk
Nextjeti lennuk Foto: Johan Nilsson / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN

Esmaspäeval leidis aset juhtum, kui vähem kui kolmandik Rootsis Sundsvallist Luleåsse suundunud lennul olevatest reisijatest pididki seal olema. 34 eksikombel lennukisse sattunud reisijat uskusid aga, et on teel Göteborgi.

Nextjeti lennukis oli 50 reisijat, mis tähendab, et ainult 16 reisijat jõudis sinna, kuhu nad päriselt plaanisid, vahendas Travel+Leisure.

Halva ilma pärast Rootsi läänerannikul oli Nextjet sunnitud Sundsvallist Göteborgi suunduva lennu tühistama. Sellegipoolest ütles lennufirma reisijatele, et lend on edasi lükatud. Sedasi ootasid 34 reisijat mõned tunnid, skaneerisid oma pardakaardid väravas, mida pidasid oma lennu omaks, läksid lennukile ning jõudsid täiesti valesse kohta.

Kui nad Luleås lõpuks maandusid, avastas 34 reisijat, et on tervelt 1200 kilomeetri kaugusel linnast, kuhu nad plaanisid jõuda. Samal ajal jäid Sundsvalli lennujaama maha Luleåsse tulla tahtnud 34 reisijat, kelle asemel sattusid lennukisse Göteborgi suunduda tahtnud «valereisijad.» Neile öeldi, et nende lend Luleåsse on tühistatud.

«Ma lihtsalt naersin. No mis sa teed?» ütles üks valele lennule sattunud reisijatest Roger Leirvik.

«Tundub, et tegemist on olnud suure möödarääkimisega Sundsvalli lennujaama ja meie vahel,» sõnas Nextjeti turundusjuht Henning Lindberg.

Luleåsse sattunud reisijatele pakuti hotelli ning nad lennutati Göteborgi järgmisel hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles