Video: end jumalaks pidav naine proovis õhus lennuki ust avada

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlinesi lennuk. Pilt on illustreeriv.
United Airlinesi lennuk. Pilt on illustreeriv. Foto: Markus Mainka/PantherMedia / Scanpix

Esmaspäeval San Fransiscost Boise'i lennanud United Express lennul üritas meeltesegaduses reisija lennuki ust avada.

Lennufirma teatel maandus lennuk ohutult ning politsei võttis lennuki maandudes paanikat külvanud naise kinni, vahendas Travel+Leisure.

Sotsiaalmeedias ringlenud videos on näha, kuidas kaasreisijad proovivad ukse poole sööstvat ja «ma olen jumal!» karjuvat naist kinni hoida.

Kuigi naise käitumise põhjus on endiselt uurimisel, väitis tema taga istuv reisija Scott T. Smith, et naine oli rahutu juba lennu algusest alates. Nimelt olevat ta öelnud reisi alguses sõnu nagu «jumalal on kõik andmed» ja et «minul ei ole mingit infot.» Smith spekuleeris, et ehk kasutas naine ravimeid, mille mõju äkitselt kadus või tekkis tal lihtsalt millegi vastu reaktsioon.  

Politsei võttis naise Boise lennujaamas kinni ning korrakaitsjate sõnul uuritakse hetkel reisija meditsiinilisi näitajaid, et siis välja selgitada, kas teda peaks karistama või ei.

Mitmed reisijad on üritanud lennukis ust avada, kuid õhurõhu suure vahe tõttu lennuki väljas ja sees, on keset lendu ukse seestpoolt avamine õnneks peaaegu võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles