Imeline tööpakkumine: Richard Branson otsib kedagi oma paradiisisaarele elama (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Brandsonile kuuluv Necker saar Kariibimeres
Richard Brandsonile kuuluv Necker saar Kariibimeres Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @retreathere

Virgin Groupi miljardärist omanik Richard Branson on toreda ülemusena suisa ülemaailmselt tuntud. Nüüd pakub ta tööd assistendile oma imekaunil Kariibimere saarel ning kandideerimine on avatud igaühele.

Töökuulutus on üleval Linkedinis ning tegemist on administratiivse tööga, mis hõlmab kahte kontorit, vahendas Travel+Leisure.

Assistent hakkab haldama nii Richard Bransoni enda kui ka Necker saare üldjuhi Keny Jonesi kontoreid. Tööülesannete hulka kuuluvad näiteks nii Brandsoni kui Jonesi e-mailide ja päevaplaanide haldamine, dokumentide arhiveerimine, reiside broneerimine ning Brandsoni isikliku assistendi asendamine tema puhkuse ajal. 

Töökuulutuses rõhutatakse, et hoolimata pidevast päikesest ei ole see kohati stressirohke töö kõigi jaoks.

Kui aga oled siiski valmis suureks vastutuseks (ja rohkeks päikesepaisteks), saada oma CV ja end tutvustav video 10. märtsiks meilile iwanttobeyourpaaa@virgin.com.

Videos peaksid selgitama, miks sa seda tööd tahad, midagi põnevat enda kohta ning mis on sinu oskused ja kogemused, mis muudavad just sinu selle töö jaoks sobivaks.

Lisaks sellele, pead olema valmis täielikult Necker saarele kolma. See Kariibimere saar sai küll orkaan Irma tõttu tugevaid kahjustusi, kuid Brandson on teinud palju tööd, et saar taastada. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles