Eesti noormees tegi Birmast lummava reisivideo

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Otto Kaarel Altroff

Eestlasest noor reisihuviline Otto Kaarel Altroff külastas võluvat Birmat ning soovib oma videoga ka vaatajat sellele imepärasele «templite maale» viia.

Noormehe enda sõnul proovis ta jäädvustada just kohalike elutempot ja Birma budistlike pühamute suursugusust. Reisivideo on tema jaoks kui «intiimne rännak läbi maa, millel on vapustavalt rikkalik budistlik kultuuripärand.»

Altroffi sõnul armastabki ta teha just reisivideosid, kuna sellega saab ta taasluua neid olustikke, kus ta viibis ja tundeid, mis teda uusi inimesi kohates valdasid. Samuti on tema sõnul reisivideode tegemine väga loominguline tegevus. «Reisivideot saab filmida ja monteerida mustmiljonil erineval viisil, keegi ei ütle ette, kuidas midagi teha tuleb,» selgitas ta.

Altroff usub, et just praegu on õige aeg Birma ehedust avastama minna, kuna õige pea võivad hakata saabuma sinna turistide hordid.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles