Paanitsev reisija avas hädaabi liugtee ja põgenes lennukist

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Pühapäeva õhtul New Jerseyst Tampasse suunduma pidanud United Airlinesi lennukil oli üks reisija veendunud, et on sattunud valesse lennukisse ja otsustas põgeneda.

Reisija uskus, et on sattunud valesse lennukisse ning otsustas paanikahoos lennukist põgeneda, vahendas Travel+Leisure.

Hetkel mil reisija eksituse avastas, polnud lennuk veel õnneks õhku tõusnud ning seisis endiselt New Jerseys asuvas Newark Liberty lennujaamas. Reisija  nimega Troy Fattun hakkas karjuma, et on vales lennukis, jooksis siis hädaväljapääsu juurde, avas ukse ning hädaabi liugtee ning põgenes seda kasutades lennukist.

Kaugele Fattun loomulikult ei jõudnud, kuna salongipersonal teatas asjast koheselt politseid, kes mehe arreteeris. 

Hoolimata Fattuni väidetest, et ta sattus valesse lennukisse, oli tema pilet tegelikult siiski Tampasse ostetud ning ta oli täiesti õiges lennukis.

United Airlinesi esindaja Maggie Schmerin kinnitas, et tõepoolest avas pühapäeval üks reisijatest hädaabi liugtee ja väljus siis seda pidi lennukist. Lennuk hilines intsidendi tõttu viis tundi.

Tegelikult on valele lennukile sattumine väga keeruline, kuid mitte täiesti võimatu. Lennukonsultatsioonide eksperdi ja piloodi Buck Rodgeri sõnul peaks valesse lennukisse sattumiseks juhtuma terve rida «ideaalseid» vigu ja seda juhtub üliharva. Sellepärast kontrollitaksegi lennujaamas reisijate pileteid mitmes kohas, et selliseid apsakaid ei juhtuks, lisas ta.

Vaata videost, kuidas avaneb United Airlines lennuki hädaabi liugtee:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles