Võrratu galerii: 10 maailma rahvarohkeimat turismimekat

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmas on kohti, mis meelitavad igal aastal külla miljoneid turiste. Siin on nende sihtkohtade esikümme.

Foto: Pixabay

10. Kuala Lumpur, Malaisia. Aastaks 2025 ennustatakse, et see Malaisia linn meelitab kokku rekordilised 20 miljonit rahvusvahelist turisti.

Foto: Pixabay

9. Shenzhen, Hiina. Shenzheni meelitavad turiste lõbustuspargid. Igal aastal külastab seda metropoli 13 miljonit turisti.

Foto: Pixabay

8. New York, Ameerika Ühendriigid. Pole vist üllatus, et New York on üks maailma turistide meelispaiku – möödunud aastal käis sealt läbi 13,1 miljonit külastajat.

Foto: Pixabay

7. Pariis, Prantsusmaa. Hoolimata terrorirünnakutest püsib Pariis turistide meelispaikade edetabelis. Möödunud aastal käis seal 14,2 miljonit turisti.

Foto: Pixabay

6. Dubai, Araabia Ühendemiraadid. Dubaid külastavate turistide arv on tõusujoonel – 2017. aastal külastas seda linna 16 miljonit inimest.

Foto: Pixabay

5. Macau. See erihalduspiirkond Hiinas tervitas 2017. aastal 16,3 miljonit turisti. Macausse tõmbavad külastajaid kasiinod ja kaubanduskeskused.

Foto: Pixabay

4. Singapur. Möödunud aastal saabus Singapuri 17,6 miljonit inimest.

Foto: Pixabay

3. London, Suurbritannia. Aastal 2017 ulatus Londonit külastanud turistide arv 19,8 miljonini.

Foto: Pixabay

2. Bangkok, Tai. 23,2 miljonit turisti ei saa eksida – Bangkok on väärt külastamist.

Foto: Pixabay

1. Hongkong. 2017. aastal külastas Hongkongi 25,7 turisti üle kogu maailma ning aastaks 2020 ennustatakse, et külastajate arv tõuseb 31,2 miljonini, aastaks 2025 aga suisa 44 miljonini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles