Naine ronis julgestuskontrolli läbivalgustamise masinasse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Kõrvalseisjad olid naise käitumisest nii üllatunud, et keegi ei jõudnud tema takistamise peale veel mõeldagi.

Hiinlanna oli sedavõrd mures oma käekoti väärtusliku sisu pärast, et ronis rongijaama julgestuskontrollis röntgenkiirgusega pagasi läbivalgustamiseks mõeldud masinasse, vahendas news.com.au.

Hiina lõunaosas Dongguan rongijaamas ei nõustunud reisija oma käekotti masinalindile asetama. Suure pagasi lasi ta julgelt üle kontrollida, kuid käekotti ka masinasse vargusehirmus panna ei julgenud. Et vargust vältida, astus naine koos oma käekotiga lindile ning sõitis šokeeritud kõrvalviibijate silme all masinast läbi.

Rongijaama turvatöötajad olid samuti sedavõrd ehmunud, et ei osanud nii kiirelt sekkudagi, mistõttu saigi naine masina poolt läbi valgustatud.

Kuigi olukord on pakkunud kohalikele palju nalja, hoiatas Dongguani rongijaam, et selline käitumine ei tohiks kindlasti teistele eeskujuks saada. Masinast läbi minek on tervisele kahjulik, kuna seal on inimese organismi jaoks ohtlikult kõrge radiatsiooni tase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles