Las Vegase lennujaamas avati pulmakontor abielu kiireks sõlmimiseks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutine pulmakontor Las Vegase lennujaamas
Ajutine pulmakontor Las Vegase lennujaamas Foto: L.E. BASKOW/AFP/Scanpix

Kuna Las Vegas on sedavõrd populaarne abielude sõlmimise sihtkoht, tuli Las Vegase lennujaam reisijatele vastu ning avas pop-up pulmakontori.

Clarki maakond Nevada osariigis on kõige populaarsem paik abielu registreerimiseks Ameerika Ühendriikides. Üks 25-st abielust terves riigis sõlmitakse just siin, vahendas The Sun.

Las Vegase lennujaamas saab abielu registreerida kohe pärast pagasilindilt pagasi kätte saamist. Pärast seda saab aga suunduda edasi Viva Las Vegas pulmakabelisse või Elvise kabelisse, et abielu koos tseremooniaga ametlikuks teha. 

Kuna Las Vegases abiellumine on eriti populaarne just enne ja pärast valentinipäeva, jääb pulmakontor esialgu avatuks kuni homse õhtuni. Praegu on pulmakontori teenuseid, kus registreerimise eest tuleb välja käia 77 dollarit (61,41 eurot) kasutanud juba mitmed paarid. 

Kui soovid abielu tseremooniat Viva Las Vegas pulmakabelis, maksab «lihtne» pakett 265 dollarit (211 eurot) ning see sisaldab tseremooniat, fotosid ja muusikat.

Kui soovid uhkemat pulma, maksab «muinasjutu» pakett 1431 eurot ning sisaldab 18 roosiga kimpu, tseremoonia ajaks küünlavalguses kabelit ja pulmatorti ning šampust 25 inimesele.

Clarki maavanem Lynn Goya sõnul on abielude registreerimine kõige populaarsem valentinipäeva ja presidendipäeva (19. veebruar) vahel ning lennujaama pop-up pulmakontor muudab Las Vegasesse abielluma tulnud paaride jaoks kogu protseduuri palju lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles