Seikluslik tööpakkumine: jäädvusta rattaretke ning reisi tasuta mööda maailma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @tdacycling

Kui oskad kaameraga ümber käia ja videoklippe kokku panna ning armastad reisida, võib sind oodata maailma kõige lahedam praktikakoht.

Üle terve maailma seikluslikke jalgrattamatkasid korraldav TDA Global Cycling otsib enda ridadesse neljaks kuuks algajat videograafi, vahendas Lonely Planet. Koos vändatakse jalgrattaga nii Euroopas kui ka Lääne-Aafrikas ning kõik praktikandi kulud kaetakse. 

Videograafi ülesandeks on lisaks uute elamuste nautimisele teekonda jäädvustada ning  video kokkupanemise oskusi arendada.

TDA Global Cycling otsib niisiis inimest, kes tunneb end mugavalt nii kaamera ees kui ka taga ning «kelle passis oleks piisavalt tühje lehti, mida täita».

Reisiettevõte katab nii praktikandi lennupiletid, toiduraha, majutuse kui ka kõik viisad, samuti antakse algajale videograafile 800 eurot tehnika jaoks. Koos teiste jalgratturitega sõidetakse Soomest Portugali ning Aafrikas Marokost Ghanasse.

Nelja kuu pikkune seiklusrikas praktika algab 2018. aasta septembris.

Kui tunned, et soovid nii maailma avastada kui ka rattaga sõita ning oskad filmida ja videosid kokku panna, tasub kahtlemata kandideerida. Selleks tuleb saata endast lühike video, mis näitab sinu isiksust ja loomingulisust ning üks lühike video TDA Global Cycling ettevõttest. Kandideerimise tähtaeg on 1. juuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles