Õhus on armastust: airBalticu piloodid leidsid tööl teineteist

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: airBaltic

AirBalticu piloodipaari Cirot ja Giordanat ühendab nii kirg lendamise kui ka armastus teineteise vastu.

Noorte pilgud kohtusid esimest korda kaks aastat tagasi, kui Ciro tuli Riiga, et airBalticu lennutiimiga ühineda. Sellegipoolest algas nende armastuslugu alles kuid hiljem, kui nad võtsid julguse kokku ja hakkasid omavahel suhtlema.

«Kohtusime eelmisel suvel, 2017. aasta juunis ja läksime koos oma lennumeeskondadega pitsat sööma. Oleme olnud paar sellest ajast saadik,» kirjeldas Giordana hetke, mil nad teineteise leidsid.

Foto: airBaltic

Ta lisas, et nende ühine kirg lennunduse vastu annab nende suhtele erilise väärtuse ja sügavuse.

«See, et me nii-öelda sama keelt räägime, aitab meil endid teineteisega mugavalt tunda, kartmata, et päevaseid tegemisi hiljem kodus arutades kaasat tüütaks,» selgitab Giordana ühise töö võlusid.

Tema sõnul toetavad nad teineteist väga, kuna mõlemad teavad, mida tähendab piloodiks olemine ning kui nõudlik ning aeg-ajalt stressirikas see amet on.

Lisaks ühiste murede jagamisele toob ühine töökoht ka palju rõõmu. «Ühe ja sama lennufirma jaoks töötamine teeb meie elu lihtsamaks, kuna saame lennugraafikuid nii ajastada, et saaksime ka teineteisele aega pühendada,» kirjeldas ta.

Giordana sõnul on nad mõlemad parajalt seiklusjanulised ning armastavad vabadel päevadel koos reisida.

Foto: airBaltic

Kuigi nii Ciro kui ka Giordana on piloodid, ei saa nad tööalaselt siiski koos lennata. Seda seetõttu, et hetkel on nad mõlemad kaaspiloodi tasemega, kuid lennates peab kokpitis olema nii piloodi kui ka kaaspiloodi tasemega meeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles