Kahtlase huumorisoonega isa peitis poja käsipagasisse piinliku eseme (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Kui maailmas oleks maailma kõige piinlikumate isade võistlus, siis selle nooruki isa saavutaks kahtlemata esikoha.

New Orleansi linnast pärit ameeriklane Ted Andressen heitis lennujaamas oma poja kulul julma nalja. Nimelt peitis mees poja käsipagasisse 30 sentimeetri pikkuse sekslelu koos libestiga, vahendas news.com.au.

Kõigele lisaks filmis ta lennujaamas poja läbiotsimist telefoniga ning jagas seda siis internetis, kus seda on vaadatud juba üle 22 miljoni korra.

Andressen uhkustas Facebookis oma naljaga: «Siis, kui paned 12-tollise dildo koos libestiga oma poja käsipagasisse. Hindamatu.»

Video ülesvõttes on näha, kuidas lennujaama turvatöötaja võtab Andresseni poja kotist välja kõigepealt kaelapadja ja siis vedelike koti. Seejärel hakkab ta naerma ja võtab käsipagasist välja kilekotti pakitud sekslelu. Poeg, kelle nime pole avalikustatud, jääb eset ehmatusega vaatama, kuna ta ise näeb seda oma kotis esimest korda.

Turvatöötaja aga ütleb: «Vaata aga, sa ei tea, mis on sinu kotis!»

Kaamera tagant kostab hüsteerilist naeru ning poeg on ilmselgelt isa peale pahane. «Sellepärast kõik tahtsidki, et ma suitsule läheks,» ütles ta, mõistes, et just siis panigi isa lelu tema kotti. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles