Kodumaise lennufirma reisijate arv kasvab, lisatakse kolm uut sihtkohta

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica
Nordica Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kodumaise lennufirma Nordicaga lendas 2018. aasta esimesel kuul üle 39 000 reisija. Võrreldes 2017. aasta jaanuariga on reisijate arv kasvanud üle 16 protsendi. Iga neljas reisija, kes Tallinnast lendab, valib just Eesti lennuettevõtte.

2018. aasta on Nordicale alanud plaanipäraselt. Reisijate arv kasvas esimesel kuul üle 16 protsendi võrreldes 2017. aasta jaanuariga. Talvehooajal teenindatakse Tallinnast 12 sihtkohta.

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Uibo ütles, et ärilendude hooaeg on täies hoos ning lennuhuviliste kasv ärireisijate segmendis valmistab rõõmu. «Nordica eelis on jätkuvalt kõige suurem valik otselende Tallinnast, mis toimuvad ärilendajatele mugavatel kellaaegadel ning põhimõttel «hommikul vara kohtumisele ja õhtuks koju tagasi».»

Eelmisel kuul olid populaarseimad sihtkohad München, Stockholm ja Varssavi. Üle 78 protsendi lendudest väljus 15-minutilise täpsusega ja nende regulaarsus oli 97,5 protsenti. Jaanuaris tehti kokku umbes 900 lendu.

Sel aastal lisandub ettevõtte liinivõrku kolm uut sihtkohta: 27. aprillil alustatakse lende Skandinaavia suurimasse sõlmjaama Kopenhaagenisse, 1. juunil Makedoonia populaarsesse suvituskohta Ohridi ja 16. juunil Musta mere äärsesse kuurortlinna Constanțasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles