Vaata, kui palju eestlased sõidavad Pyeongchangi olümpiamängudele kaasa elama

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiamängude piletid
Olümpiamängude piletid Foto: Estravel

Homsest kuni 25. veebruarini toimuvad Pyeongchangi olümpiamängud, mida sõidab vaatama ka mitmed eestlased.

Olümpiamängudele sõitvad Eesti reisijad ostsid ametlike piletite müüjalt Estravelist ligikaudu 200 piletit võistlustele ning ava- ja lõputseremooniale.

Paljud Eesti spordisõbrad sõidavad olümpiavõistlusi vaatama juba mitmendat korda, selgitas Estraveli juhatuse liige Anne Samlik ning lisas, et nemad müüvad reise olümpiale juba 2010. aastast.

«Olümpiamängude toimumiskohas Eesti sportlastele kaasa elamine on eriline elamus.  Huvi on suurem olnud lähemate sihtkohtade ja suveolümpia puhul – kõige rohkem eestlasi käis Londonis. Lõuna-Koreasse sõitmine on üsna kulukas ning Pyeongchangi sõitis paarkümmend Eesti inimest, kes ostsid kokku peaaegu kakssada piletit võistlustele ja tseremooniatele» lisas Samlik.

Eesti reisijate ostetud Olümpiamängude piletid 2010–2018:

Vancouveri taliolümpia 2010 – 130 piletit

Londoni suveolümpia 2012 – 1500 piletit

Sotši taliolümpia 2014 – 300 piletit

Rio de Janeiro suveolümpia 2016 – 500 piletit

Pyeongchangi taliolümpia 2018 – 200 piletit

Pyeongchangi taliolümpiamängude piletite müük algas Eestis 2017. aasta märtsis. Müügil olid pääsmed ava- ja lõputseremooniale ning murdmaasuusatamise, laskesuusatamise, suusahüpete, iluuisutamise, jäähoki, curling'u, kiiruisutamise ja vigursuusatamise võistlustele. Soodsamad olid suusatamise rajaäärsed piletid, mille hinnad algasid 19 eurost, ja kõige kallimad avatseremoonia 725-eurosed piletid. Lisaks olümpiapiletitele osteti Estravelist Pyeongchangi lennupileteid, majutust ja reisikindlustust.

XXIII taliolümpiamängud toimuvad 9.–25. veebruaril 2018 Gangwoni provintsis Pyeongchangis Lõuna-Koreas. Eesti suurim reisiagentuur Estravel on Eesti Olümpiakomitee reisipartner ja ametlik võistluspiletite müüja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles