Ryanairi julge lubadus: meist soodsamat lendu sa ei leia

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanair
Ryanair Foto: Vida Press

Iiri odavlennufirma Ryanair kaotas sügisel paljude reisijate silmis usaldusväärsuse, kuna lennufirma tühistas tuhandeid lende. Nüüd proovib lennufirma iga hinna eest kliente tagasi meelitada.

Ryanairi lendude massilised tühistamised olid põhjustatud lennufirma kehva puhkusesüsteemi tõttu, mis ei lasknud paljudel pilootidel teenitud puhkust välja võtta.

Puhkuste ja töötingimuste tõttu võitles lennufirma ka pikalt pilootide ühingutega, keda lennufirma ei tunnistanud, pidades neid konkurentide juhitud ühendusteks. Seetõttu plaanisid piloodid jõulude ajal streiki, mis oleks lennufirma mainele veelgi laastavamalt mõjunud. Lõpuks tegi lennufirma järeleandmisi ja tunnistas ametlikult pilootide ühinguid.

Hoolimata Ryanairile tormiselt möödunud aastalõpust, tõuseb lennufirma taas jalule ja lubab julgemaid pakkumisi kui kunagi varem. 

Lisaks jätkuvale täpsuse lubamisele annab Ryanair sõna, et kui reisija leiab soodsama lennupiletihinna, kui see, mida Ryanair pakub, maksab lennufirma kliendile piletihinna erinevuse raha pluss viis eurot. 

Ryanairi turundusjuhi Kenny Jacobsi sõnul jätkab lennufirma innovaatilist lähenemist, kuid üks, mis ei muutu, on Ryanairi soodsad hinnad, «mida me lubame, et üle ei trumbata,» kinnitas Jacobs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles