Lennufirma sattus jalgpallitiimi lennule bikiinimodellide saatmise eest pahameeletormi alla

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Vietnami odavlennufirma Vietjet on tuntud oma nii-öelda bikiiniturunduse poolest, kus kasutatakse nappides rõivastes modelle nii lennusaatjate asemel kalendrites kui ka lennu ajal. Seekord läks lennufirma aga üle piiri.

Nimelt saatis lennufirma ülinappides riietes modellid lennule, mis vedas Vietnami alla 23 aasta vanuste liikmetega jalgpallitiimi, vahendas airlive.net.

Jalgpallurid olid laupäeval teel koju alla 23-aastaste meeskondade Aasia Jalgpalli Liidu Meistrivõistlustelt (AFC) Hiinast ning neid vedav lennufirma soovis noorukeid poolpaljaste naistega üllatada.

Lennufirma käitumine sai aga suure avaliku pahameele osaliseks, mistõttu Vietjet vabandas. Lennufirma saatis välja avaliku teate, kus nad nimetasid oma teguviisi «improviseerituks» ja halvasti läbimõeldud turundusstrateegiaks. Teates seisis, et bikiinimodellide lennule saatmise eest vastutavaid töötajaid on «distsiplineeritud».

Kuigi Vietjet läks jalgpallitiimi kostitamisega üle piiri, oli meeskonna saabumise üle hea meel nende tuhandetel fännidel. Jalgpallitiimi oli tänaval tervitamas hordide viisi rahvast, kes kohtlesid noori jalgpallureid kui rokkstaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles