Ameerika lennufirma tegevjuhi sõnul hakkavad kõigi lendude hinnad tõusma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doug Parker
Doug Parker Foto: Kris Tripplaar/ Vida Press

American Airlinesi tegevjuhi Doug Parkeri sõnul ei muutu lendude hind soodsamaks, nagu on ennustatud, vaid hoopis vastupidi. Hind kallineb põhjusel, milles lennufirmad ei saa midagi ette võtta.

Lennufirmad on juba pikemat aega rääkinud hindade odavnemisest, kuna järjest rohkemate odavlennufirmade turule tulekuga kasvab konkurents ning tavalennufirmad peaksid hinda alla tooma, vahendas Travel + Leisure.

American Airlinesi lennufirma tegevjuhi Doug Parkeri sõnul ei saa see spekulatsioon aga tõele vastata. Hind hakkab hoopis paratamatult kallinema ja seda kõigi lennufirmade puhul, usub Parker.

Nimelt tõuseb Parkeri hinnangul lennupiletite hind kallineva kütuse tõttu.

«Piletihind on liiga madal sedavõrd kalli kütusehinna kohta ja ajapikku tuleb sellega kohanduda. See võtab lihtsalt veidi aega,» sõnas Parker.

Parkeri sõnul kaotaks American Airlines praeguse lennupiletite hinna jätkumise juures kütusehinna tõttu sel aastal tervelt 1,45 miljardit eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles