Elon Musk usub, et tema puhkused on neetud

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SpaceX CEO Elon Musk unveils his plans to colonize Mars during the International Astronautical Congress in Guadalajara, Mexico, September 27, 2016. REUTERS/Stringer FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES.
SpaceX CEO Elon Musk unveils his plans to colonize Mars during the International Astronautical Congress in Guadalajara, Mexico, September 27, 2016. REUTERS/Stringer FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES. Foto: STRINGER/REUTERS

Elon Musk on kahtlemata saanud miljardäriks ja üheks tuntuimaks ettevõtjaks maailmas tänu pidevale tööle, mitte puhkusele. Paraku on tema väsimatu töötamine (Muski sõnul töötab ta vahel sada tundi nädalas) avaldanud mõju mehe eraelule ja ka puhkuseplaanidele.

2015. aastal ütles Tesla asutaja, et ta on võtnud Space X asutamise ajast alates (mis oli siis 12 aastat tagasi) vaid kaks korda puhkust, vahendas Travel and Leisure.

Kui Musk võttis esimese puhkuse PayPalis töötades, asendati ta puhkuse ajal Peter Thieliga. Oma teisel puhkusel Brasiiliasse sai Musk malaaria ja jäi vaevu ellu.

Lisaks sellele plahvatas puhkuse ajal tema enda asutatud firma SpaceX üks rakettidest.

«Esimest korda, kui võtsin nädala vabaks, plahvatas Orbital Sciences'i rakett ja ka Richard Bransoni rakett,» sõnas Musk ise. Ta jätkas, et teine kord, kui ta nädala vabaks võttis, plahvatas tema enda ettevõtte rakett. «See on mulle õppetunniks, et ma ei tohi nädalat vabaks võtta.»

Sellegipoolest tundub, et mehe halb puhkuseõnn on pöördumas. 2017. aastal käis ta koos oma elukaaslase Amber Heardiga kaks korda puhkamas ning midagi halba ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles