Kuninglik tööpakkumine: briti kuningapere otsib kaaslast reisidele ja aiapidudele

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters/EMPICS Entertainment/ Scanpix

Kui sulle meeldiks mõnda aega kuninglikku elu elada ning armastad ka sotsiaalmeediasse postitusi teha, võib see töö olla just sinule.

Briti kuninglik perekond postitas LinkedIni tööpakkumise, kus otsitakse 12 kuuks kommunikatsiooniassistenti, vahendas Travel and Leisure.

Tööpakkumises seisab, et kuningliku kommunikatsiooni tiim jagab kuningapere tööd, rolli, asjakohasust ja väärtust kogu maailmaga.

«Kui liitud selle kärme ja dünaamilise meeskonnaga, hakkad assisteerima juba pikaajalisema töökogemusega kolleege,» seisab pakkumises.

Samuti on töökuulutuses kirjas, et ametikohustuste hulka kuulub paleeürituste, nagu näiteks aiapidude kajastamine.

Kui soovid kandideerida, tuleb kasuks kogemus avalike suhete, meedia ja sotsiaalmeedia alal. Tööpakkumises on kirjas, et assistent hakkab lisaks sotsiaalmeedia kajastustele ka pressiteateid ning artikleid koostama, olenevalt siis sellest, kuidas uue töötaja oskused arenevad.

Kuigi töökoht saab olema Kensingtonis, peab uus töötaja olema valmis kuningliku perega igale poole kaasa reisima, et nende toredaid tegemisi kajastada.

Tööpakkumisega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles