Kodutu naine hiilis piletita lennukisse ja lendas Ameerikast Londonisse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Hartman
Marilyn Hartman Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Kodutul naisel õnnestus British Airwaysi lennukile hiilida ning ilma igasuguse pileti või isegi passita Chicagost Londonisse lennata.

66-aastane naine siiski Londonisse jääda ei saanud, kuna lennukimeeskond avastas õhus olles, et Marilyn Hartman siiski lennukis olema ei peaks, vahendas Airlive. Londonisse jõudes pidas politsei naise kinni ning ta lennutati tagasi Chicagosse.

Hartmanil õnnestus üllataval kombel hiilida läbi Chicago O’Hare lennujaama turvaväravate, samuti ei märganud midagi kahtlast enne pardale lubamist pileteid kontrollivad lennusaatjad.

Selgus, et ta oli tervelt 24 tundi veetnud Chicago lennujaamas, kus töötajad arvasid naist lihtsalt segaduses olevat. Lennukisse pääses Hartman sisse koos suure grupiga, mistõttu jäi ta märkamata.

Kodutu naise enda sõnul on ta ilma piletita lennukitega sõitnud juba ligi kaheksa korda ning tegelikult on temaga hädas juba õige mitu lennujaama. Hartman ütles ise, et tunneb end lennujaamades lihtsalt turvalisemalt kui tänavatel.

Juhtumit uurib Trasnporditurvalisuse Administratsioon, kes teatas, et vaatavad koheselt koos partneritega lennujaama turvapraktikad üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles