Vaata ja kadesta: millist elu elavad lennusaatjad

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ georgia.nielsen

Lennusaatjad, kes töötavad pikamaalendudel, saavad osa paljudest hüvedest, nagu reisimine, suured lennupiletite soodustused ja vabade kohtade olemasolul suisa tasuta lennupiletid.

Enamiku lennusaatjate elu pole nii glamuurne, nagu see elukutse varasematel aastatel on olnud – odavlennufirmades töötamine, purjus reisijad ja kehv palk on vähendanud lennusaatja elukutse sära tunduvalt. Loomulikult olenevad lennusaatja tööolud lennufirmast ja liinist ning mitte kõigi töötingimused pole laiduväärt, vahendas The Sun.

Kiire pilk mõnede lennusaatjate Instagrami kontodele annab hea ülevaate sellele, millist elu võib lennusaatja elada. Vähemalt sotsiaalmeediast jääva mulje kohaselt elavad paljud lennusaatjad endiselt üliglamuurset elu.

British Airwaysi ja Emiratesi lennufirmades pikamaalendudel töötavad lennusaatjad saavad sihtkohariikidesse pikemalt avastama jääda. Samuti saavad nad suuri soodustusi lennupiletite pealt.

 

Paradise

A post shared by Flight attendant| 21| Hamburg (@elisavalentiina) on

See tähendab, et need lennusaatjad saavad reisida ühe aasta jooksul uhkematesse ja rohkematesse puhkusesihtkohtadesse, kui enamik inimesi terve elu kestel. Paljud jagavad oma toredaid elamusi Instagrami teel ka teistega.

Üks kõige kadestusväärsemaid on Emiratesis töötava Georgia Nielseni Instagrami konto.

Nielseni igapäevas ei eksisteeri igavaid või laisku pühapäevasid teleseriaali ees. Tema elu on täidetud põnevate seikluste ning lõõgastusega maailma eksootilisis paigus.

 

Do you like my new hat? #tourist

A post shared by Georgia Nielsen (@georgia.nielsen) on

Teine stjuardess, Lufthansas töötav Elisa Rodriguez on samuti viimaste kuude jooksul mööda ilma ringi rännanud ja seda oma Instagrami kontol kajastanud.

Loomulikult pole lennusaatjate töö vaid naiste pärusmaa. Emiratesis töötav Lucas naudib samuti lennusaatja glamuurset elu, olles reisinud viimastel kuudel Balil, Sydneys ja Seattle'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles