Vaata, kust saab praegu kõige soodsamaid lennupileteid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: OSMAN ORSAL/REUTERS/Scanpix

Uuringute andmetel on jaanuarikuu kõige soodsam aeg lennupiletite broneerimiseks. Vaata, millistel Tallinnast lendavatel lennufirmadel on käimas soodsate lendude kampaania ja plaani puhkusereis juba täna.

Turkish Airlines

Turkish Airlines pakub kõigile klientidele, kes broneerivad täna või homme (19.–20. jaanuar) lennu nende rakenduse kaudu 15-protsendilist soodustust.

Soodustus kehtib kõikidele 2018. aastal toimuvatele lendudele, olgu see siis ühe otsa, edasi-tagasi, tavaklassi või äriklassi lend.

Turkish Airlines pakub praegu näiteks Tallinnast edasi-tagasi lende Istanbuli 169 euroga ning Bangkokki 496 euroga, millele rakendusest pileti ostmisel kehtib 15-protsendine soodustus. Tutvu kampaaniaga lähemalt  SIIN

airBaltic

Suure kampaaniaga alustas hiljuti ka airBaltic, mis pakub kuni 23. jaanuarini ülisoodsaid lennupileteid. Ainus reegel on, et reis peab toimuma 1. veebruari ja 15. detsembri vahel.

Näiteks saab praegu osta airBalticuga edasi-tagasi piletid Bakuusse vaid 199 euroga või Pariisi 99 euroga. Tutvu kampaaniaga lähemalt SIIN.

Nordica

Kuigi Nordica sooduskampaania hiljuti lõppes, pakub kodumaine lennufirma endiselt ülisoodsat lendamisvõimalust 12–25-aastastele noortele. Noortehinnaga pileteid saab osta kas Nordica klienditeenindusest või reisibüroodest, kasutades märksõna NOORTEHIND. Noortehinnaga piletid algavad 39.90 eurost ning kohtade arv lendudel on piiratud. Loe lähemalt SIIT.

Finnair

Põhjanaabrite lennufirmal on samuti käimas aasta alguse kampaania, mille puhul pakub Finnair eriti soodsaid lende Aasiasse ja muudesse eksootilistesse sihtkohtadesse. Näiteks saab Tallinnast Delhisse või Shanghaisse lennata vaid 399 euroga. Kampaania kestab 23. jaanuarini. Tutvu kampaaniaga lähemalt SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles