Ida-Viru spaad laiendavad saunakeskusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorus spaa-hotell Narva-Jõesuus
Noorus spaa-hotell Narva-Jõesuus Foto: Tairo Lutter

Mäetaguse suplusmajas algavad täna ehitustööd, mille tulemusena lisandub suveks neli uut sauna ja mullivanniga lõõgastusala. Tihedas konkurentsis uuendavad oma vee- ja saunakeskusi teisedki Ida-Viru spaad.

«Iga majapidamine vajab natukese aja tagant uuendamist − niinimetatud tootekõver pöörab oma nina muidu allapoole ja kliendil pole enam huvitav tulla,» märkis Mäetaguse mõisahotelli haldava OÜ Mehntack juhataja Terje Rattur, vahendab Põhjarannik.

Seda, et pidevalt on vaja ehitada ja laieneda, sest kliendid ootavad uudsust, kinnitas ka Toila spaahotelli tegevjuht Jaak Pruunes. Investeeringuid saunadesse on teinud ka Meresuu, kui seda hakkas opereerima OÜ SPA Tours. 

Spaahotell Noorus liitis detsembris seni vaid täiskasvanutele mõeldud VIP-oaasi sauna- ja veekeskusega, nii on seal nüüd tosin sauna. Samuti pikendati sauna- ja veekeskuses viibimise aega argipäeviti 3,5 tunnile ja puhkepäevadel kolmele tunnile.

Loe lähemalt Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles