Kolm kuninglikku reisisihtkohta, mida armastavad prints Harry ja Meghan Markle

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Thomas Dressler/ Vida Press

Kuninglikul perekonnal on reisiplaanid alati hoolsalt läbi mõeldud, kuna neil aitab reisi kokku panna arvatavasti terve meeskond. Vaata, millised on ühed prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle’i armastatud reisisihtkohad.

Väljaanne Purewow on kokku kogunud kolm kuningliku paari meelissihtkohta.

Monte Carlo, Monaco

Luksuslik Monte Carlo
Luksuslik Monte Carlo Foto: Massimo Pignatelli/Vida Press

Kõik võivad reisida nagu kuninglik paar. Teatavasti lendasid Harry ja Megan siia uue aasta vastuvõttu tähistama mitte eralennukiga ega äriklassis, vaid tavaklassis koos tavaliste reisijatega. Glamuurses rannikulinnas, mis on oma kasiinode ja uhkete jahtide tõttu tuntud kui «miljardäride mängumaa,» eelistas paar ööbida eramajutuses.

Okovango delta, Botswana

Foto: Thomas Dressler/ Vida Press

Harry ja Meghan tulid siia just oma esimesele ühisele puhkusele. Paar ööbis keset selle imelise Aafrika lõunaosas asuva riigi metsikut loodust telgis. Nende telk oli loomulikult luksuslikus Meno a Kwena telkimisalal, mitte lihtsalt kusagil keset metsa. Paar käis koos safaril, sõitis paadiga mööda Boteti jõge ning nautis koos Okovango delta kauneid päikeseloojanguid ning metsikut loodust.

Tromvik, Norra

Virmalised Tromviki lähedal mägedes
Virmalised Tromviki lähedal mägedes Foto: Tracey Whitefoot / Alamy/Vida Press

Kui otsid veidi soodsamat (kuid siiski kuninglikku) sihtkohta, võib Tromvik sobida küll. Kuninglik paar reisis siia eelmise aasta jaanuaris, et väikeses Tromviki linnas virmalisi imetleda. Linnake on tuntud vaalade vaatlemise poolest ning ka seetõttu, et siin ei ole turistidele mõeldud poode ega restorane. Kõik on kohalik. Paar ööbis privaatses kämpingus Tromvik Lodge’i lähedal, kust avanevad hingematvad vaated jääga kaetud merele ning kirgastele türkiistoonides fjordidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles