Soomlanna pakub raha eest reisikaaslase teenust (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis instagramist/ whattawowworld

Soome reisiblogija teatas sel nädalal, et hakkab pakkuma teenust nagu «personaalne reisiassistent.»

Henna Rinnekangas on 32-aastane soome reisiblogija ning tema blogi kannab nime Whatta wow world. Teisipäeval teatas ta, et hakkab pakkuma reisikaaslase teenust, vahendas Travel and Leisure. Naine loodab sellega aidata inimesi, kellel on reisimisel abi vaja ning avaldab lootust, et saab nende seikluslikud ideed ellu viia.

Rinnekangas arvab, et maailmas ei ole palju inimesi, kes sellist teenust pakuks, mistõttu saaks ta olla suureks abiks inimestele, kes muidu reisija ei saakski (näiteks puuetega inimesed ja vanurid).

Kuigi lühikest aega kellegi personaalseks reisiassistendiks olemine ei ole midagi uut, on Rinnekangase lähenemine uudne. Kui klient katab nii kõik enda kui ka Rinnekangase reisikulud, siis lisaks reisil kliendi assisteerimisele, aitab naine ka reisi planeerida ning rikastab kogu reisielamust oma suure kogemustepagasiga. Rinnekangas kannab algusest lõpuni reisi eduka kulgemise eest hoolt, kuid vastutasuks soovib transporti, majutust ja toitu.

«Ma tõeliselt naudin reisimist ning erinevate inimestega põnevate vestluste pidamist,» sõnas Rinnekangas. «Ma mõtlesin, et oleks lahe neid kombineerida. Usun, et teistelt inimestelt on alati palju õppida, eriti nendega koos reisides,» lisas naine.

Rinnekangas alustas reisimisega 2011. aastal ning sellest ajast alates on ta reisinud 40 riiki. Ta on võimeline assisteerima reisihuvilisi üle terve maailma ja seda nii inglise, soome, saksa kui ka rootsi keeles.

Soomlanna teatas teisipäeval, et hakkab sedasorti teenust pakkuma ning temaga on ühendust võtnud juba mitu huvilist. «Nüüd ma peal lihtsalt nad kõik läbi vaatama ja mõtlema, mida nende heaks teha saan,» kirjutas naine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles