Soomes avati «Troonide mängu» teemaline jäähotell

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis instagramist/ snowvillagefinland

Talv on kohal. Kui oled tuntud teleseriaali «Troonide mäng» fänn, tasub sammud seada meie põhjanaabrite juurde, kus äsja avati «Troonide mängu» hotell.

Hotell nimega Lapland Hotels Snow Village asub polaarjoonest ülevalpool ning selles on koguni 24 tuba, vahendas Apartmenttherapy.  

Lumeküla ehk Snow Village ehitatakse küll iga aasta, kuid sel aastal on «Troonide mängu» temaatika selles uus. Hotellis on nii vene, ukraina, poola kui läti kunstnike tehtud jääskulptuurid.

Hotellis on näiteks sarjast tuntud Braavose linna Nägude Ruum, jääst troon, mida valvab tegelaskuju Mountain ja jääst tehtud ebalased ehk Müürist põhja pool elavad müütilised olendid, keda tuntakse ka kui Valged Kõndijad. Ja check-in’i juures on muidugi ka draakon.

Ja kui eelistad pigem mitte ööbida hotellis, mille sisetemperatuur on -5 kraadi, siis külastada võid seda ju ikka, arvab Lapland Hotels Snow Village’i esindaja Jari Porri.

«Külastajatele on siin palju tegevusi nagu näiteks jääskulptuuride töötuba, sõidud põhjapõtrade ja kelgukoertega ning mootorsaanisafarid,» lisas Porri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles