Lennuki tualettruumist leiti surnud vastsündinu

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BSTAR IMAGES / Alamy/Vida Press

Beebi arvatav ema peeti pühapäeval Jakarta lennujaamas kinni veidi aega pärast tema lennuki maandumist.

Eile leidsid Jakarta lennujaama koristajad Etihad Airways lennuki tualettruumist kilekotti mässitud surnud vastsündinu. Praegustel andmetel ei olnud vastsündinu enneaegne.

Indoneesia politsei pidas kinni 37-aastase naise nimega Hani, vahendas Sky News. Ametnikud kahtlustavad, et naine sünnitas salaja Abu Dhabist Indoneesiasse suundunud Etihad Airways lennukil ja jättis siis vastsündinu kilekotti mässitult lennuki tualettruumi prügikasti.

Hani tundis end lennuki peal halvasti ning hakkas tugevalt veritsema, mistõttu tegi piloot Tais Bangkoki linnas hädamaandumise.

Naine anti meedikutele üle ning lennuk jätkas sõitu Indoneesia poole. Surnud beebi leiti lennukist alles pärast Jakarta lennujaamas maandumist.

Hani lendas Indoneesiasse järele juba samal õhtul, ning peeti politsei poolt kohe pärast maandumist kinni.

«See naine oli tavaklassis, kuid pandi siis äriklassi hapnikumaski alla lamama,» selgitas lennuki meeskonna liige Fransesco Calore.

Hetkel pole veel teada, kas beebi sündis surnult või jättis naine vastsündinu lennukisse surema.

Politsei esindaja sõnul ei tunne naine end praegu hästi ning teda hakatakse küsitlema alles siis, kui ta on paranenud. Hetkel on naine lennujaama arstide hoole all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles