Video: Toronto lennujaamas lahvatas reisilennuk pärast kokkupõrget põlema

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Eile õhtul põrkasid Toronto lennujaamas kokku WestJeti ja Sunwingi lennukid, mille tagajärjel süttis Sunwingi lennuk põlema.

Eile hilisõhtul ootas 168 reisijaga pardal WestJeti lennuk väravasse minekut, kui pukseeritav Sunwingi lennuk WestJeti riivas. WestJeti lennuk oli just saabunud Cancunist.

Kuna Sunwingi lennuki sabatiib süttis kokkupõrke tagajärjel põlema ning WestJet oli rajal kehva koha peal, pidid reisijad lennukist väljuma hädaabiliugteed kasutades, vahendas news.com.au.
WestJet pole täpsustanud, kas mõni reisija väljumisel ka viga sai, kuid lennufirma kinnitusel on kõik 168 reisijat ja kuus meeskonnaliiget nüüd turvaliselt terminalis.

Sunwing teatas oma sotsiaalmeedia kontodele, et õnnetuse hetkel ei viibinud lennukis ei Sunwingi lennumeeskonda ega ka reisijaid. Nimelt puksiiriti lennukit maismaad pidi.

Video on üles võtnud WestJetis olev reisija ning tema kaamerasilma ette on jäänud nii põlev lennuk kui ka paanikas reisijate karjed ja evakueerumine:

Twitteris tuletatakse inimestele meelde evakuatsiooniks vajalikku riietust. Äsja Mehhiko kuumusest külma Kanadasse saabunud reisijad pidid pärast evakueerumist asfaldil rannariietes ootama:



Nüüd uurib õnnetust Kanada transporditurvalisuse amet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles