Suur tunnustus: airBaltic sai maailma täpseima lennufirma tiitli

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBalticu lennuk
airBalticu lennuk Foto: Evija Trifanova/LETA/Scanpix

Hiljutises uuringus selgus, et airBaltic on kõige täpsem lennufirma terves maailmas.

Uuringu viis läbi globaalset digitaalset lennuinformatsiooni haldav agentuur OAG. OAG vaatles andmeid 2017. aastal toimunud rohkem kui 50 miljoni toimunud lennureisi kohta ning pani siis kokku punktuaalsuse edetabeli. 

Foto: oag.com

Läti lennufirma airBalticu tulemused on agentuuri edetabelis olnud esimestel kohtadel juba tegelikult viimased kolm aastat järjest.

«2017. aastal kogesime ühte kiiremat äriarenduse perioodi ja teenindasime rekordilise arvu reisijaid. Oleme uhked, et ka suurte mahtude kasvu juures suutsime tagada oma klientide jaoks kõige punktuaalsema teenuse võrreldes kõikide teiste firmadega,» rõõmustas Martin Gauss, airBaltic'u juhatuse esimees.

Vastavalt OAG andmetele, pakkus airBaltic täpse teenuse 90.1 protsendil lennureisidest, mis toimusid Baltikumi, Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ja Lähis-Ida vahel. Lisaks, on airBaltic ainuke Euroopa lennufirma, mis mahtus maailma punktuaalsuse nimekirja top 10 sisse. 

Maailma mastaabis läks hästi ka põhjanaabrite Finnairil, mis saavutas tabelis 15. koha ning rootslaste SAS Airlines lennufirmal, mis jõudis tublile 20.kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles