Ohtlik olukord: piloot lõi lennu ajal kaaspilooti (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/AFP/Scanpix

Londonist Mumbaisse suundunud lennul läksid kaks pilooti tülli, mille käigus meespiloot lõi naispilooti.

Juhtum leidis aset esmaspäevasel Jet Airwaysi lennul ning tüli hetkel oli lennuk 2.45 tunni kaugusel lõppsihtkohast, vahendas Airlive.net.

Lennufirma esindaja kinnitas, et kokpiti meeskonnas toimus 1. jaanuaril lennu ajal arusaamatus, kuid see lahendati kiiresti ning 324 reisijaga lennuk viidi turvaliselt sihtkohta.

Kaks pikaaegse tööstaažiga pilooti on koos lennanud palju aastaid ning tülisid on neil ka varem ette tulnud. Sel esmaspäeval aga kiskus konflikt vägivaldseks ning meespiloot lõi  naissoost kaaspilooti. Selle tagajärjel väljus naine nuttes kokpitist.

Lisaks sellele, et meespiloot lõi kolleegi, lahkus ka tema lennu ajal kokpitist kaks korda, mis on ohutusreeglite vastu. Reeglite kohaselt kaotab lennu ajal kokpitist väljunud piloot litsentsi edasisteks lendudeks.

Hetkel ongi juhtumi uurimise ajaks meespiloodi litsents katkestatud. Samuti ei lase Jet Airways enam kummalgi piloodil oma ridades lennata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles