Uskumatu video: ootamisest tüdinud mees väljus Ryanairi lennukist hädaabi väljapääsu kaudu

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

57-aastane poolakas väsis Malaga lennujaamas lennukis ootamisest, avas hädaabi väljapääsu ning proovis mööda tiiba jalutades lennukist väljuda.

Mees võttis kaasa käsipagasi ning suundus lennukist välja, vahendas Sky News. Märgates mehe käitumist, kartsid lennujaama töötajad, et ta kavatseb lennuki tiivalt asfaldile hüpata ning veensid meest siiski tagasi lennukisse pöörduma. Kohalik politsei arreteeris kannatamatu reisija.

Ryanairi lennul FR8164 olnud reisijad pidid tegelikult mitu korda ootamist kannatama. Kõigepealt väljus lennuk plaanitust hiljem ning pärast Malagasse maandumist pidid reisijad veel ligi pool tundi lennukis ootama, ilma igasuguste selgitusteta. Seetõttu saigi ühel reisijal ootamisest villand ning ta otsustas omal käel väljuda.

Lennukis olnud reisija Fernando Del Valle Villalobose sõnul oli poolakas otsustanud, et ta ei soovi hetkegi kauem oodata. «Ta avas hädaabi ukse ja lahkus öeldes, et ta läheb lennukitiiva kaudu. See oli tõeliselt sürreaalne.»

Ryanairi esindaja sõnul arreteeris Malaga politsei nimetatud reisija. Samuti vaatavad kohaliku ametivõimud nüüd üle Hispaania turvalisuse regulatsioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles