Mees hammustas lennukis kaasreisijaid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: panthermedia.net / Denis Pepin/ Scanpix

Eelmisel pühapäeval leidis aset kummaline juhtum, kus Los Angelesest New Yorki suunduval lennukil hakkas meesterahvas kaasreisijaid hammustama.

Üsna pea pärast seda kui JetBlue lend 1224 Los Angelesest õhku tõusis, hakkas üks reisijatest ärritunult kaasreisijaid hammustama ning proovis mõnd inimest ka lüüa, vahendas Travel and Leisure. Pealtnägijate sõnul oli mehe hammustusrünnak täiesti ootamatu ning mingit provokatsiooni teiste poolt ei olnud. Kui pardal olnud arstid soovisid meest aidata, proovis ta hammustada ka neid.

Lennuk oli hullunud mehe tõttu sunnitud hädamaandumise tegema ning selle hetkeni, kui lennuk sai lõpuks Las Vegases maanduda, hoidsid kaasreisijad meest kinni.

«Ma surusin tema käed selja taha ning hoidsin teda kinni, samal ajal pani lennusaatja tal käed raudu,» kirjeldas üks reisijatest nimega Tom. «Sel hetkel ta hakkas karjuma ning proovis lennusaatja poole liikuda. Mul oli teda tõeliselt raske sedasi kinni hoida,» seletas Tom.

Kohe, kui lennuk maandus, pidas politsei agressiivse reisija kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles