Suur tunnustus! Tallinna lennujaama äriklassi ootesaal valiti Euroopa parimaks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma suurim sõltumatu lennujaamade ootesaalide liikmelisust pakkuv programm Priority Pass kuulutas välja tänavused parimad lennujaamade salongid, Euroopa parimaks valiti Tallinna lennujaama äriklassi ootesaal.

Priority Passi võrgustikku kuulub enam kui 1000 äriklassi ootesaali 500 linnas üle kogu maailma. Parimaks äriklassi ootesaaliks kogu maailmas hääletasid Priority Passi kliendid Jamaical Kingstonis asuva lennujaama salongi Club Kingston.

Tallinna lennujaama äriklassi teenindusjuhi Erle Saare sõnul hindasid Priority Passi kliendid kõrgelt siinse äriklassi ootesaali üldist hubasust.

«Meie ootesaal lähtub kogu Tallinna lennujaama kandvast põhimõttest olla koduseim, nii ootavadki kliendid lendu justkui oma elutoas. Meil on väga hea meel, et neid pingutusi on klientide poolt märgatud ning saame lisada veel ühe auhinna lennujaama tunnustuste nimistusse,» märkis Saare.

Klientide tagasiside põhjal avaldab Tallinna lennujaama ootesaalis muljet sõbralik teenindus, tasuta massaažitool, võimalus elektrikamina ees nautida suurepärast vaadet lennuvälja perroonile ning aastaringselt avatud väliterrass.

Tallinna lennujaama äriklassi ootesaalis pakutakse klientidele karastusjooke ja alkohoolseid jooke, suupisteid, kondiitritooteid, värskeid salateid ning lõuna ajal ka sooja suppi. Klientide päralt on värsked ajalehed ja ajakirjad ning mitmesugused töövahendid, näiteks personaalarvuti, faks või printer.

Äriklassi ootesaali on oodatud kõik reisijad, kolme tunni külastustasu on 30 eurot (2–12-aastastele lastele 7 eurot). Ilma lisatasuta on oodatud Aerofloti, Nordica LOT Polish Airlinesi, Finnairi, Lufthansa, airBalticu ja Turkish Airlinesi äriklassi reisijad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles