Lennuk tegi šampust nõudva vihase reisija pärast hädamaandumise

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Walter Pietsch / Alamy/ Vida Press

Alati leidub inimesi, kes arvavad, et neile reeglid ei kehti. Eelmisel nädalavahetusel Moskvast Zürichisse suunduval lennul korraldas äriklassi reisija skandaali, mistõttu pidi lennuk hädamaandumise tegema.

Lennuk pidi hädamaandumise tegema vaid tund enne planeeritud maandumist, kuna lennusaatjate jaoks muutus reisija käitumine väljakannatamatuks, vahendas Travel and Leisure.

44-aastane äriklassi reisija nõudis endale lennu ajal šampust juurde, millest lennusaatjad keeldusid. Naine hakkas mööda kabiini ringi käima ning taas šampust nõudma, lisaks haaras ta ühel lennusaatjal nõudlikult randmest. Lennumeeskond otsustas hädamaanduda ning lubamatult käitunud reisija välja visata. Naisele tehti 5020 eurot trahvi.

See pole sel aastal ainus kord, kui reisija pardal šampuse tõttu ärritub. Mõni kuu tagasi kaebas Kanadast pärit mees lennufirma kohtusse, kuna nad serveerisid šampuse asemel vahuveini.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles